نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا ایران در شیراز برگزارشد

 با حضور ۱۳۵ دانشمند پیوند عضو از سراسر دنیا:

 

 نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا ایران در شیراز برگزارشد

 

 

 

۱۳۵ دانشمند پیوند عضو از سراسر دنیا در نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضاایران در شیراز حضور یافتند.

  به گزارش " ابتکار جنوب "،  نهمین  کنگره بین المللی پیوند اعضاء شیراز در بیمارستان ابوعلی سینا شهر صدرا،  در حالی آغاز به کار کرد که به گفته دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا ، ۱۳۵ دانشمند حوزه پیوند از سراسر دنیا در این کنگره حضوریافتند.

 دکتر نیک اقبالیان افزود: پیشرفت‌ها و چشم انداز جراحی پیوند ارگان ها،  و مشکلات قلبی عروقی، پیوند ارگان‌ها و مشکلات ریوی، پیوند ارگان‌ها و مدیریت عفونت‌های پس از آن، تکنولوژی، هماتولوژی و پیوند ارگان ها، از جمله محور‌های برگزاری این رویداد بین المللی است.

 

  وی با اشاره به اینکه این کنگره با همکاری بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز و انجمن علمی پیوند اعضای ایران در حال برگزارشده است ، اظهار داشت :از دیگر محور‌های نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا، تصویربرداری در پیوند ارگان ها، بیهوشی در پیوند ارگان ها، عوارض گوارشی در پیوند ارگان ها، نفرولوژی و پیوند ارگان ها، دارو درمانی سرکوب سیستم ایمنی در پیوند ارگان‌ها است.

 

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا  به حضور اندیشمندان گروه‌های مختلف پزشکی ایران، اساتید، مسئولان ارشد حوزه سلامت و درمان از منطقه خاورمیانه و سایر کشور‌های دنیا از جمله بلژیک، اسپانیا، ترکیه، لبنان، آمریکا، فرانسه، کویت، سوریه، تاجیکستان، پاکستان، عراق و روسیه اشاره کرد و گفت:نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا (IRSOT) از نهم آبان آغاز شده و تا یازدهم آبان در بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا شهر صدرا ادامه داشت ودر حاشیه این کنگره بین المللی، جشن زندگی برای تقدیر از خانواده‌های اهداکننده عضو برگزار شد.

 

  • اهداء درجه استاد افتخاری دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز به پروفسو هابرال 

 در این کنگره بین المللی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درجه استاد افتخاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پروفسور «محمت هابرال» از ترکیه اهدا شد

 

معاون وزیر بهداشت :

  • بزرگترین مرکز پیوند اعضا در منطقه غرب آسیا در شیراز قرار دارد

 

 معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه افتخار داریم که بزرگترین مرکز پیوند اعضا در ایران و منطقه غرب آسیا در شیراز قرار دارد،‌ گفت: مراکز علمی و آموزشی بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا احداث می‌شود تا الگوی درمانی،‌آموزشی و علمی غیر دولتی در کشور باشد.

 

 ابوالفضل باقری‌فرد ،در نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران که در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز برگزار شد،‌ گفت: برخلاف بسیاری از افرادی که در دنیا  برای رفاه زندگی مردم تلاش می‌کنند،‌ پزشکان و متخصصان پیوند اعضا تلاش خود را برای زنده ماندن مردم و ادامه زندگی به‌کار می‌گیرند.

 

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت افزود: رسیدن ایران به درجه عالی علم و دانش مایه افتخار است تا بتوانیم فعالیت فوق‌العاده علمی را در کشورمان انجام دهیم.

وی  به مقایسه وضعیت درمان و بهداشت دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی را پرداخت وافزود : قبل از انقلاب اسلامی پزشکانی از کشورهای خارجی، درمان ایرانیان را برعهده داشتند اما امروز دانشجویان پزشکی خارجی در ایران تحصیل می‌کنند که این موضوع نشان از پیشرفت کشور پس از انقلاب اسلامی دارد.

باقری‌فرد ادامه داد: در گذشته کمیسیون اعزام بیماران به خارج از کشور ایجاد شده بود که برای اعمال پزشکی بسیار ساده هموطنانمان به خارج از کشور اعزام می‌شدند اما امروزه پذیرای بیماران سایر کشورهای دنیا برای انجام عمل‌های تخصصی و پیچیده پزشکی هستیم.

 

  • ایجاد بزرگترین مرکز پیوند اعضا در ایران و منطقه غرب آسیا در شهر علم و ادب شیراز

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه افتخار داریم که بزرگترین مرکز پیوند اعضا در ایران و منطقه غرب آسیا در شهر علم و ادب شیراز قرار دارد،‌ بیان کرد: مراکز علمی و آموزشی بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا احداث می‌شود تا الگوی درمانی،‌آموزشی و علمی غیر دولتی در کشور باشد.

 

  • نقش اساسی دکتر ملک حسینی در ایجاد بیمارستان فوق تخصصی پیوند ابوعلی سینا صدرا

او بیان داشت : برای احداث بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضا ابوعلی سینا شیراز خیران، اساتید، دانشجویان به خصوص دکتر ملک حسینی نقش اساسی ایفا کردند.

 

باقری‌فرد از ایجاد رشته‌های پزشکی در مرکز آموزشی بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز مختلف خبر داد و گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز،‌ رشته‌های مختلف در حوزه آموزش پزشکی ایجاد می‌شود تا در کنار بهترین مرکز درمانی دانشجویان متبحر تربیت شوند.

 

  • اهدای جایزه استاد ممتازی و جایزه انجمن جراحان اسپانیا به پدر کبد ایران

 در این کنگره بین المللی ،همچنین از سوی باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درجه استاد ممتازی دکتر «سید علی ملک حسینی» به او اهدا شد و جایزه انجمن جراحان اسپانیا نیز از سوی نماینده انجمن جراحان اسپانیا به استاد دکتر ملک حسینی تقدیم شد.

 

استاندار فارس در آیین افتتاحیه نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا:

  • بالاترین تعداد پیوند کبد با بهترین کیفیت در شیراز نشان از بی اثر بودن تحریم دارد
  • علــم باعــث برتــری و قــدرت مــی شــود

 در نهمین کنگره بین المللی  پیوند اعضاء ایران، استاندار فارس با تاکید بر اینکه علم باعث برتری و قدرت می شود، گفت: فعالیت‌ های علمی مرکز پیوند ابوعلی سینا منشاء گسترش معرفت، علم و نیت های خیرخواهانه  است

دکتر ایمانیه  اظهار داشت : با همت های  والا و انگیزه های جدی، همه تحریم ها خنثی می شود بالاترین تعداد پیوند کبد با بهترین کیفیت میشود به نحوی که فعالیت های علمی مرکز پیوند ابوعلی سینا شیرازنشان از تحقق این موضوع  است.

محمدهادی ایمانیه  در نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضای ایران که در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز برگزار شد،‌ گفت: از ابتدای بنیان گذاری پیوند کبد به خصوص در کودکان و شروع عمل‌های جراحی، شاهد تلاش اساتید برای به دست آمدن موفقیت‌های بزرگ در این حوزه بودیم.

 

استاندار فارس افزود: ایران از ۴۰ سال گذشته تحت ظالمانه ترین تحریم ها توسط کسانی که امروز در کنار رژیم صهیونیستی برای انجام جنایت علیه کودکان و زنان فلسطینی ایستاده‌اند، قرار دارد اما این تحریم بی اثر است  و دنیا شاهد  پیشرفت ایرانیان  در همه عرصه هااست

استاندار فارس :

  • بالاترین تعداد پیوند کبد با بهترین کیفیت در شیراز نشان از تحقق بی اثر بودن تحریم دارد

 

 دکترایمانیه با بیان اینکه فعالیت بیمارستان ابوعلی سینا تنها به پیوند اعضا محدود نمی ‌شود،گفت: احداث بیمارستان بزرگ درمان سرطان، مرکز توانبخشی، دانشکده علوم پایه، دانشکده داروسازی و سایر دانشکده‌ها در کنار این مکان ارزشمند خیرساز، هدف آینده این مرکز خیرساز خواهد بود که شیراز را سرآمدتر ازموقعیت فعلی در حوزه آموزش و درمان پزشکی خواهد کرد.

 

 اسـتاندار فـارس بـا اشـاره بـه حدیثـی از امـام علـی (ع) مبنـی بـر برتـری علم ،اظهـار داشـت: علـم باعـث ایجـاد برتـری و قـدرت

می شود و امیدواریــم فعالیتهــای علمــی مرکــز

پیونــد ابوعلــی ســینا منشــاء گســترش معرفــت، علـم و نیـات خیرخواهانـه باشـد.

 وی تاکیـد کـرد: مهــم تریــن و تنهــا دلیــل پیشــرفت مجتمــع فــوق تخصصــی پیونــد اعضــا ابوعلــی ســینا  نیتهــای صادقانــه و پاکــی اســت کــه، از داشــته های بســیار کــم خــود بــرای درمــان بیمــاران گذشــتند.

 وی بــا تاکیــد بــر ضــرورت زمینــه ســازی دولــت بــرای حضــور خیریــن در تمامــی عرصه ها، گفـت: در اسـتان فـارس هیـچ سـازمان و اداره دولتــی حــق نــدارد کوچکتریــن مانعــی بـرای فعالیتهـای خیرخواهانـه ایجـاد کنـ و در این راستا باایـد بـا تمـام تــوان در کنــار خیریــن قــرار بگیرنـد تـا فعالیتهــای خیرخواهانــه بــه یــک الگــو تبدیــل شــود.

 

 به گزارش " ابتکار جنوب "، در این مراسم که با حضور استاندار فارس، مسئولان وزارت بهداشت و اساتید برجسته داخلی و خارجی در حوزه پیوند اعضا، نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضاء شیراز در بیمارستان ابوعلی سینا شهر  صدرا، رئیس بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضاء ابوعلی سینا و مدیر اجرایی نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضاء شیراز در بیمارستان ابوعلی سینا  گفت: نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا در شیراز در بیمارستان ابوعلی سینا به عنوان یکی از بزرگ ترین بیمارستان های پیوند اعضا در دنیا آغاز به کار کرده است.

 

محمدباقر خسروی، با اشاره به پیوندهای مختلفی همچون کبد، کلیه، روده بزرگ، پانکراس، قلب و ریه در این مرکز انجام می شود افزود : این کنگره به پاس تلاش هایی است که همه بزرگان علم پیوند در سراسر جهان داشته اند و تمام آنها برای حضور در شیراز و کنگره بین المللی پیوند اعضا دعوت شده اند تا ضمن تقدیر از آنها نشان بدهیم که سال هاست در زمینه پیوند در رده های نخست جهان قرار داریم.

او اضافه کرد: در آیین افتتاحیه این کنگره از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز درجه استاد افتخاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پروفسور «محمت هابرال» از ترکیه اهدا شد؛ همچنین از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درجه استاد ممتازی دکتر «سید علی ملک حسینی» به او اهدا شد و جایزه انجمن جراحان اسپانیا نیز از سوی نماینده انجمن جراحان اسپانیا به استاد دکتر ملک حسینی تقدیم شد.

 

  • انجام سالانه ۷۰۰ پیوند مختلف بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضا ابوعلی سیناصدرا

رئیس بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضاء ابوعلی سینا افزود : در بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضا ابوعلی سینا سالانه حدود ۷۰۰ پیوند مختلف انجام می شود.

 

پدر پیوند کبد ایران اعلام کرد:

انجام ۱۴ هزار پیوند عضو در شیراز

  • ۹۸ درصد پیوند کلیه در شیراز از اهدا کنندگان مرگ مغزی انجام می‌شود.

دکتر ملک حسینی  :

در کشور دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی یا مردم نهادی با هدف گسترش دانش و علم نداریم

 

 در دومین روز نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضای ایران ، پدر پیوند کبد ایران از انجام بیش از ۱۴ هزار پیوند اعضا در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: ۹۸ درصد پیوند کلیه در شیراز از اهداکنندگان در مرگ مغزی انجام می‌شود.

 

سیدعلی ملک‌حسینی در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز به تشریح برنامه‌های نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران که به میزبانی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز برگزار شد، ‌پرداخت و اظهار داشت: در این کنگره، دانشمندان و پزشکان متخصص پیوند، آخرین و به‌روزترین تبادلات علمی و آزمایش دستاوردهای خودشان را معرفی کردند.

 

پدر پیوند کبد ایران بیان داشت : در سال‌های اول شروع پیوند اعضا در شهر شیراز و طی ۳۰ سال گذشته، صدها نفر از پزشکان متخصص، جراحان، پرستاران  کمک کردند تا جایگاه علمی شیراز در این عرصه را به جهانیان معرفی کنند.

 

 دکترملک‌حسینی با بیان اینکه نخستین کنگره در سال ۲۰۰۸ به میزبانی شیراز برگزار شد، اظهار کرد: بزرگترین متخصصان پزشکی حوزه پیوند اعضا به خصوص پیوند کبد همچون دکتر توماس استارزل بنیان‌گذار پیوند کبد برای اولین بار در کشورمان ایران حضور پیدا کردند که این کنگره باعث شناخته شدن ظرفیت شیراز در بین جهان شد.

 

وی با اشاره به اینکه  در حال حاضر بزرگترین مرکز پیوند کشور در شهر شیراز قرار دارد، ‌ گفت: ۹۸ درصد پیوند کلیه در شیراز از اهدا کنندگان مرگ مغزی انجام می‌شود.

 

 دکترملک‌حسینی یادآور شد: با برگزاری اولین کنگره در سال ۱۳۸۶ ذهنیت دانشمندان جهان درمورد ایران تغییر کرد چراکه طی ۴۰ سال گذشته کشورمان مورد تهمت بی مورد قرار گرفته و در تحریم به سر برده است و پزشکان دنیا از پیشرفت ایران خبر نداشتند.

 

پدر پیوند کبد ایران تصریح کرد: دانشمندان خارجی سفیران تبلیغ کننده ایران در جهان شدند و در نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضای ایران ۷۰ مهمان داخلی و خارجی به سخنرانی پرداختند.

 

رئیس بیمارستان فوق تخصصی پیونداعضای ابوعلی سینا شیراز مهم‌ترین اهداف این کنگره را آزمایش دستاوردهای بین مراکز مختلف علمی پیوند اعضا دانست و اظهار کرد: با برگزاری کارگاه‌های مختلف در این کنگره، اساتید نام‌آور پیوند جهان از نزدیک تجربه‌های خود را به اشتراک گذاشتند.

 

ملک‌حسینی از احداث مرکز آموزشی پزشکی در کنار بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا خبر داد و گفت: در کشور دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی یا مردم نهادی با هدف گسترش دانش و علم نداریم درصورتی که در دنیا بهترین دانشگاه.ها از این نوع هستند از این رو در کنار بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز مرکز آموزشی در تمامی رشته‌های پزشکی احداث می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۴ هزار پیوند عضو در شیراز انجام شده است، گفت: پیوند کلیه مخصوصا برای کودکان پیچیده‌ترین و سخت‌ترین عمل جراحی دنیا است چراکه باید از اعضای درجه یک پیوند انجام شود.

 

پدرپیوند کبد ایران، راه.اندازی و فعالیت ۱۴ مرکز پیوند در کشور را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: سالیانه ۴۰۰ الی ۵۰۰ پیوند کلیه در کشور انجام ‌می‌شود.

 

ملک‌حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش دانشگاه علوم پزشکی در جامعه اشاره و اظهار کرد: ‌در هیچ جای دنیا ۲ وزارتخانه برای آموزش نداریم این همه وزارتخانه و ساختمان موازی وجود دارد که باعث شکل‌گیری دپارتمان‌های موازی در تمامی بخش‌ها به خصوص پزشکی شده است.

 

 دکتر ملک حسینی با اشاره به لزوم فراگیری دانشجویان پزشکی در کنار دیگر رشته‌ها، ‌ گفت: باید رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مسائل آموزشی بپردازد و مسئله بهداری و بهداشت باید به افراد دیگر محول شود.

 

وی با تاکید بر اینکه در علوم پایه باید قوی‌تر شویم، ‌گفت: در حال پیگیری برای ایجاد مرکز جدید در این رابطه هستیم.

 

ملک‌حسینی افزود: مرکز رادیولوژی بیمارستان فوق تخصصی پیوند عضو ابوعلی سینا با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان فردا به همت خیرین داخل و خارج از کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

 

پدرپیوند کبد ایران با اشاره به خیرساز بودن بیمارستان ابوعلی سینا تصریح کرد: ۱۶ تا ۱۷ هزار میلیارد تومان هزینه به روز ساخت این بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضا بوده که توسط خیرین انجام شده است.

 

این استاد دانشگاه، لزوم داشتن کارت اهدای عضو برای همه آحاد مردم را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: اعضای بدن انسان‌ها پس از مرگ جان دیگران را نجات می‌دهد و افرادی که اعضای بدن خود را اهدا می‌کنند یک کار خداپسندانه و نیکو را انجام می‌دهند.

ملک‌حسینی در خصوص اهدای عضو با مرگ طبیعی نیز گفت: برای شیراز ۵ پمپ خاص خون نیاز داریم تا برای اهدای عضو مرگ طبیعی استفاده شود و یک تیم به شکل شبانه روزی حضور داشته باشد که افراد اهدای عضو از مرگ طبیعی را داشته باشند.

 

وی بیان داشت : مرگ مغزی یک مرگ واقعی بوده که کارهای خون‌رسانی و هوارسانی با دستگاه انجام می‌شود و بیشترین نگهداری عضو هم در مرگ مغزی است.

 

  • ارسال ۵۰۰ مقاله به نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران

 

سامان نیک‌اقبالیان نیز در این نشست خبری با اشاره به اینکه موضوع اصلی این کنگره اهدا عضو  و گسترش اهداء عضو از مرگ مغزی و اهدا از مرگ قلبی بوده است، گفت: پیوند پانکراس،‌ کلیه و ریه و . امثال آن از دیگر برنامه‌های این کنگره است و در حاشیه آن ۵ کارگاه در موضوع پیوند برگزار شد.

 

رئیس کمیته علمی نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران اظهار کرد: بالغ بر ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که یکصد مقاله به صورت پوستر الکترونیکی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

 

پایان بخش نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران:

تجلیل از فرشتگان نجات در «جشن زندگی»

 

«جشن زندگی» با هدف تقدیر از خانواده‌های اهدا کننده عضو و گرامیداشت ۱۴ هزار پیوند عضو در شیراز برگزار شد.

 

برپایی «جشن زندگی» پایان بخش نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضای ایران به میزبانی بیمارستان فوق تخصصی پیوند ابوعلی سینا شیراز بود که این مراسم شامگاه چهارشنبه با حضور خانواده‌های اهدا کننده عضو، دانشمندان و متخصصان این عرصه و خانواده‌های عضو پذیر در راستای تقدیر از خانواده‌های اهدا کننده عضو و گرامیداشت ۱۴ هزار پیوند عضو در شیراز برگزار شد.

 

در این جشن، در کنار سخنرانی سیدعلی ملک‌حسینی و دیگر متخصصان عرصه پیوند عضو، از چند خانواده‌ اهدا کننده عضو که جانی دوباره به زندگی انسان‌های نیازمند بخشیدند، تقدیر و تجلیل شد تا رسم نیکوکاری و انسانیت فراموش نشود.

 

شاید کمتر جشنی در دنیا همانند جشن زندگی را بتوان دید چراکه از یک سو خانواده‌ها اشکی به دلیل از دست دادن عزیزشان از گونه‌هایشان جاری می‌شود و در طرف دیگر شادی وصف ناپذیری از بخشش خود و احیای زندگی دیگر داشتند بنابراین شاید جشن اشک و لبخندها جایگزین بهتری برای عنوان جشن زندگی باشد.

 

پرفسور سیدعلی ملک‌حسینی، پدر پیوند کبد ایران در آغاز این جشن با بیان اینکه اهدای عضو مورد رضایت خداوند است، گفت: بهترین جایزه جهانی برای هر انسانی خدمت به خلق و رضایت خداوند بوده و قهرمانان اصلی ایران، پدر و مادران و خانواده‌هایی هستند که در این شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی، انسانیت را با اهدای عضو عزیزترین فرد خانواده خود به حد اعلا رساندند.

 

وی افزود: بهترین فلسفه پیوند اعضا و انسانیت در قرآن کریم و کلام خداوند ذکر شده است و هیچ شاعری نتوانسته با سعدی شیرازی در اشعار نیکوکاری رقابت کند بنابراین از دیرباز نیک‌اندیشی و محبت بدون چشم داشت در فرهنگ کهن و دیرینه ما سبقه دارد.

 

ملک‌حسینی با اشاره به اینکه در دنیا عضو به اندازه بیماران نیازمند به پیوند اعضا نیست و تعداد زیادی به دلیل نارسایی عضو جان خود را از دست می‌دهند، تاکید کرد: اهدای عضو همانند بخشیدن زندگی به انسان‌های دیگر است و در ایران برخلاف برخی از کشورهای دنیا اهدای عضو اجباری نداریم بنابراین اهدای عضو در کشورمان کاری با اعتقاد و نیت خالص انجام می‌شود.

 

پدر پیوند کبد ایران با اشاره به انجام روش پیوند اعضا پس از مرگ مغزی، ‌ گفت: ۲۰ دقیقه اول مرگ طبیعی باید بدن آماده پیوند شود از این رو به ۴ یا ۵ دستگاه برای استفاده در اهدای عضو مرگ طبیعی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان نیاز داریم تا این کار انجام شود لذا با همت خیران این کار محقق خواهد شد. همچنین امیدواریم با اشاعه این نوع اهدای عضو در شهرستان‌های دیگر بتوانیم در لحظه کار پیوند پس از مرگ را انجام دهیم.

 

  • ماموریت پسرم نجات جان یک انسان دیگر بود

مهستی رفیعی، مادر محمد رفیعی یکی از اهدا کنندگان عضو گفت: در سال ۱۳۸۵ محمد با مرگ مغزی در بیمارستان نمازی شیراز برای زندگی می‌جنگید که موضوع اهدای عضو مطرح شد و پس از چند روز بلاتکلیفی و سردرگمی برای تصمیم اهدای عضو بالاخره با هماهنگی همسرم عضو محمد را به یک خانواده اهدا کردیم.

 

وی با اشاره به اینکه از حال و روز فرد گیرنده عضو پسرمان باخبر هستیم، گفت: عضوی از پسر من توانست فرد دیگری را نجات دهد و اکنون او در سلامت کامل است تا روز به روز پیشرفت کند. آن خانواده تنها یک فرزند داشتند از این رو بی‌نهایت خوشحال هستیم که توانستیم دل خانواده‌ای را شاد نگه داریم.

 

رفیعی ادامه داد: پس از گذشت حدود ۱۷ سال هنوز حس می‌کنم که با پسرم هر لحظه زندگی می‌کنم و هنوز این اهدای عضو تازه است اما حس می‌کنم ماموریت پسرم نجات جان یک نفر دیگر بود. اگر اکنون دوباره در این شرایط قرار بگیرم تصمیم من اهدای عضو خواهد بود چراکه ما همه امانت‌دار بچه‌های خود هستیم و یکی از راه‌های امانت‌داری در آن لحظه اهدای عضو و زندگی بخشیدن به انسانی دیگر است.

 

مادر این اهدا کننده عضوبه همه خانواده‌ها توصیه کرد که در این کار نیکو شرکت کنند تا به وظیفه خود در قبال امانتی که خداوند به آن‌ها سپرده عمل کرده و رضایت پروردگار را جلب کنند.

 

 پایان بخش این مراسم  تقدیراز خیران و پزشکان متخصص حوزه پیوند عضو بود.

تاریخ درج :  1402/8/13

تعداد بازدیدها : 183

ارسال نظر